Samski domovi

V nastanitvenih enotah v več krajih v Sloveniji oddajamo sobe fizičnim ali pravnim osebam.

samski_1

Počitniške enote

Upravljamo in oddajamo počitniške enote Slovenskih železnic, ki so namenjene predvsem letovanju zaposlenih in upokojencev družb v skupini Slovenske železnice.

Po zaključku razpisov (prvi maj, poletje, božično-novoletni prazniki, zima) ter izven sezone (običajno 15.9.-15.12. ter 15.3.-15.6.) lahko nezasedene enote najamejo tudi zunanji letovalci.

Informacije o bivanju

Slovenija

  • V počitniških enotah si gostje kuhajo sami, v ceno je vključena uporaba posteljnine in končno čiščenje enote (za letovanja v trajanju vsaj 4 nočitev).
  • Enote, v katerih je dovoljeno letovati s hišnimi ljubljenčki, so v razpisu posebej označene z *.Doplačilo za letovanje s hišnim ljubljenčkom je 7 EUR na dan.
  • Termini v sezoni (od 15.6. do 15.9. in od 15.12. do 15.3.) so 7 dnevni; od petka do petka (enote v terminu A) in od sobote do sobote (enote v terminu B). Krajše termine lahko rezervirate 7 dni pred želenim odhodom, v kolikor je enota prosta.
  • Termine izven sezone (od 15.3. do 15.6. in od 15.9. do 15.12.) lahko rezervirate kadarkoli v trajanju vsaj 4 nočitve

Hrvaška

  • V počitniških enotah si gostje kuhajo sami, v ceno je vključena uporaba posteljnine in končno čiščenje enote (za letovanja v trajanju vsaj 4 nočitev).
  • Enote, v katerih je dovoljeno letovati s hišnimi ljubljenčki, so v razpisu posebej označene z *. Doplačilo za letovanje s hišnim ljubljenčkom je 7 EUR na dan.
  • Počitniške enote Slovenskih železnic so kategorizirane. Število prijavljenih gostov v posamezni enoti ne sme presegati z normativi določenega števila ležišč.
  • Termini so 10 dnevni, krajše termine lahko rezervirate 7 dni pred želenim odhodom, v kolikor je enota prosta
Test
Informacije o rezervaciji

Dosegljivi smo v času uradnih ur, vsak delovnik od 8.00 do 13.00 preko telefonske številke 01 29 12 395 za informacije o prostih terminih, rezervacije, splošne informacije in elektronske pošte [email protected] za pošiljanje prijavnic za predhodno telefonsko rezervirana letovanja, odpovedi, itd.. Prostih terminov ne moremo sporočati preko elektronske pošte, saj se le-ti z vsako sprejeto rezervacijo ali odpovedjo spreminjajo.

Prijavnice za letovanje

Hotelske storitve

V sklopu Središča Vitalis upravljamo z manjšim hotelom s 17 sodobno opremljenimi sobami. Gostom je na voljo skupna kuhinja, kjer si lahko pripravite hiter obrok ali jutranjo kavico. Med bivanjem pa lahko ostanete aktivni ter vadite v našem fitnesu, se sprostite v finski ali v infrardeči savni, si privoščite masažo ali pedikuro  in napolnite baterije s pozitivno energijo.

Najdeni-predmeti-naslovna